Preferate 0

Întrebări frecvente

În general

Încercăm să vă facem expedierea cât mai repede posibil. Timpul de producție depinde de produsul selectat. Timpul obișnuit de producție este de 1-2 zile lucrătoare, totuși, pentru unele produse timpul de producție poate fi prelungit până la 7 zile lucrătoare. Timpul de livrare de la expedierea din fabrica noastră este de obicei de 2-3 zile lucrătoare.
Expediere comandă:
Tablouri pe pânză:1 zi lucrătoare
Tablouri pe sticlă:3 zile lucrătoare
Tablouri cu ceas:3 zile lucrătoare
Fototapete:producția noastră 2 zile lucrătoare, producția externă până la 10 zile
Tapete:2 zile lucrătoare
Fototapete pentru ușă:3 zile lucrătoare
Fotojaluzele:10 zile lucrătoare
Paravane:5 zile lucrătoare
Postere:4 zile lucrătoare
Autocolante pentru perete:2-3 zile lucrătoare
În funcție de dimensiunile coletului și de fiabilitate, vom alege cel mai avantajos transportator pentru dvs. Folosim companiile de transport Cargus, GLS si FAN Courier. Costul transportului este 35 Lei, transportul este gratuit pentru comenzile de peste 500 Lei.
Puteți efectua plata în următoarele moduri: plata online cu cardul (+ 0 Lei) sau ramburs la livrare (+ 5 Lei).
Dacă aveți un cod de reducere, îl aplicați în ultimul pas al comenzii („treceți la finalizarea comenzii → Comandă → Aveți un voucher de reducere?” După ce faceți clic, va apărea un câmp în care puteți introduce codul dvs. de reducere.) discountul va fi aplicat la finalizarea comenzii.

Tablouri pe pânză

Da, pânza tabloului este întinsă pe o ramă.
Rama are o grosime de 16 mm.
Da, pânza este imprimată și pe părțile laterale ale tabloului. Imprimăm cu culori de înaltă calitate care își păstrează culoarea și nu se estompează.
Furnizăm cârlige și șuruburi pentru agățarea tabloului. Le veți găsi atașate de folie cu bule în care este învelit tabloul.
Da, este suficient să încărcați poza d-voastră aici și alegeți dimensiunea tabloului. Dacă nu puteți încărca poza va rugăm să trimiteți aceasta fotografie pe email adresa info@mivali.ro.Vă vom trimite mai multe informații, inclusiv o previzualizare a imaginii dvs., în cel mai scurt timp.

Tablouri pe sticlă

Sticla are o grosime de 3 mm. Imprimăm cu imprimare UV de înaltă calitate direct pe sticlă.
Furnizăm suporturi autoadezive pentru tablou.

Tablouri cu ceas

Da. Livrăm doar acele ceasului separat pentru a evita deteriorarea în timpul livrării.
Veți avea nevoie de 2x baterii AA, care nu sunt incluse în pachet.
Da. Puteți alege dintre patru culori ale acelor și mai multe variante ale designului cadranului. Când selectați un tablou cu mai multe părți, puteți alege pe ce parte să plasați cadranul ceasului.

Fototapete

Realizam fototapete din material nețesut de înaltă calitate.
Nu, suprafața fototapetului este netedă și mată.
Oferim lipici și instrucțiuni pentru fototapet. În ofertă avem și alte instrumente într-un pachet convenabil.
Fototapetul livrăm în fășii care sunt marcate și numerotate individual. Pentru unele motive, este posibil să primiți un fototapet deja tăiat în părți individuale. Piesele sunt numerotate pentru o instalare mai ușoară. Includem, de asemenea, instrucțiuni și lipici pentru fototapet.
Da, vom crea un fototapet individual la comandă cu vizualizare. Acest serviciu este contra cost. Dacă sunteți interesat de un fototapet personalizat, contactați-ne pe e-mail info@mivali.ro.

Tapete

Tapetele realizăm din material premium vlies de înaltă calitate, cu o greutate de 185 g/m².
Nu, suprafața fototapetului este netedă și mată.
Oferim lipici și instrucțiuni pentru tapet. În ofertă avem și alte instrumente într-un pachet convenabil.
Livrăm tapetul într-o rolă de 10 m. Pe rolă există o instrucțiune ilustrată despre cum să tapeteză. Lipiciul este inclus în pachet.

Fototapete pentru ușă

Fototapetul pentru ușă este realizat din folie PVC plastifiată. Suprafața este mată și netedă. Fototapetul este autoadeziv și este potrivit pentru o suprafață netedă a ușii.

Autocolante pentru perete

Autocolantele sunt realizate din material textil rezistent. Suprafața este netedă și mată. Imprimăm cu imprimare UV. Folosim vopsele ecologice.
Da, puteți pune autocolante pe mobilă sau uși. Suprafața trebuie curățată, degresată și netedă. Folosind un autocolant mai mic pe o parte mai puțin vizibilă a mobilierului, verificați dacă autocolantul nu va deteriora suprafața atunci când îl dezlipiți.

Postere

Imprimăm postere pe hârtie fotografică HP Satin de 230 g/m² de înaltă calitate. Suprafața este mată și lucioasă.
Da, în oferta noastră veți găsi postere care se potrivesc bine între ele. Creați o serie de postere pe peretele dvs.
Puteți alege rame pentru postere care se potrivesc perfect dimensiunilor date. Există rame din aluminiu în diferite culori din care puteți alege. Ramele sunt suplimentare.

Paravane

Paravanele sunt realizate din pânză de poliester de înaltă calitate, cu o greutate de 260 g/m2, care este întinsă peste un cadru din material MDF. Pânza este imprimată folosind tehnologia modernă de imprimare latex. Suprafața este mată și netedă.
Partea frontală a paravanului (inclusiv marginile) este acoperită cu o pânză pe care este imprimat motivul la alegere. Partea din spate este echipata cu material negru.