Preferate 0

Condiții comerciale

 1. Prevederi generale:

  • Termenii si conditiile se aplica la achizitionarea online, de pe site-ul www.mivali.ro, stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitor) si ale cumparatorului (clientul, consumator). Vanzator si operator al operatiunilor online este GoldSolutions s.r.o. (Firma este înregistrată în Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Regional din Ostrava, secțiunea C, nr. dosar 55296), cu sediul in Liskovec 393, 73801, Frydek-Mistek, Czech Republic, inregistrata sub codul de indentificare fiscala RO42701447. Pentru informatii de contact va rugam consultati sectiunea „Contact“ de pe site (aceasta sectiune face parte din Termeni si Conditii Generale).
  • Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire la protectia consumatorului (Legea 363/2007), Legea comertului electronic (Legea 365/2002) si Ordonanta privind cumparaturile pe Internet (Ordonanta 130/2000).
 2. Definitii

  • Contract - contractul de achizitionare sau alt contract guvernat de legea aplicabila, in care partile sunt consumatorul pe de o parte si vanzatorul pe cealalta parte.
  • Vanzatorul (distribuitor) - o persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte de comert sau alte acte de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care, direct, sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre consumator.
  • Consumator (cumparator) - o persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte care nu sunt de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care cumpara bunuri sau servicii, in alte scopuri decat comerciale.
  • Distribuitor - O persoana care, in concordanta cu termenii si conditiile contractuale, incheie acte de natura comerciala.
  • Finalizarea contractului de achizitie - Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in conditiile generale de afaceri, care sunt parte integrala din acest contract.
  • Termeni si conditii - intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termeniii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.
 3. Returnarea produselor

  • Returul produselor se supune Ordonantei nr.130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.
  • Cumparand de pe Mivali.ro nu exista niciun risc. In cazul in care produsul ales nu este satisfacator, se poate returna in 14 zile de la data facturii fara a specifica motivul, sub conditia ca produsul sa fie returnat fara prezinte urme de uzura, fara deteriorari, in ambalajul original, cu nota de livrare alaturata si cu formularul completat prin care solicitati returnarea produselor. Dreptul de a returna mărfurile în termen de 14 zile fără a indica un motiv nu apare dacă mărfurile sunt făcute la comandă pentru client sau clientul este un antreprenor.
 4. Plata catre cumparator se face prin virament bancar.

  • La returnarea produselor, este necesara alegerea unui pachet potrivit pentru a evita deteriorarea acestora sau formarea de cute. Pentru articolele care au fost deteriorate datorita transportului impropriu, suma nu va fi rambursata. Costul de returnare se calculeaza in functie de valoarea produsului. Taxele postale si de livrare in cazul produselor returnate vor fi suportate exclusiv de catre client.
  • Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la receptionarea returului, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze in scris contul bancar in care doreste sa primeasca banii). Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, fara a returna plata.
  • Produsele pot fi returnate personal sau prin curierat. Daca se va opta pentru Posta Romana, este necesara alegerea serviciului de livrare la domiciliu, altfel produsele nu vor fi ridicate.
 5. Adresa de corespondenta/expeditie este

  GoldSolutions s.r.o.
  Liskovec 393
  73801 Frydek-Mistek
  Czech Republic
 6. Procesarea comenzilor

  Dupa trimiterea comenzii Clientul va primi pe mail un raspuns automat de confirmare. Termenul de livrare estimat este afisat in pagina de detalii a fiecarui produs, sub textul "Data livrare". Mentionam ca data afisata este estimativa, si are la baza informatiile furnizate de compania care asigura livrarile. In cazul in care livrarea intarzie, desi este putin probabil ca noi sa fi cauzat aceasta intarziere ne prezentam scuze in avans si va multumim pentru intelegere.
 7. Anularea comenzilor

  Se poate solicita anularea comenzilor prin email la info@mivali.ro. Va rugam sa mentionati numarul comenzii in subiectul emailului si numarul facturii, sau sa trimiteti un Reply la mesajul de confirmare a comenzii cu textul ANULARE.
 8. Conditii de livrare

  Produsele sunt livrate exclusiv pe teritoriul Romaniei.
 9. Metoda de livrare:

  Produsele ambalate cu mare grijă trimitem către fira de curierat Cargus (35 Lei), sau către firma de curierat FAN Courier (35 Lei). La produsele, pe care nu le avem în depozit, este timpul de înmânare 14 zile. Timpul de înmânare a produselor expediate este de obicei 3 zile lucrătoare.
 10. Garantie si reclamatii

  • Mivali.ro ofera garantie timp de 24 de luni pentru produsele comercializate. Garantia intra in vigoare in data in care coletul a fost expediat si acceptat de catre Client. Vanzatorul este responsabil pentru toate defectele din fabricatie si asigura schimbarea acestora in perioada de garantie, in baza facturii. Garantia nu se aplica in cazul defectelor survenite in urma utilizarii necorespunzatoare sau a unei actiuni mecanice. Va rugam sa cititi si sa respectati instructiunile de spalare specificate de producator pe eticheta.
  • Reclamatiile pot fi depuse personal sau prin email. In urma acceptarii unei reclamatii, costul transportului catre noi va fi suportat de catre cumparator, iar de la noi catre cumparator va fi suportat de Vanzator. Produsele vor fi acceptate numai in cazul in care sunt impachetate in ambalajul original, fara nicio urma de deteriorare. Intotdeauna este necesar sa atasati o descriere a defectului, o copie a notei de livrare si factura. Fiecare cerere va fi prelucrata fara intarzieri nejustificate, iar pe tot parcursul acestui proces cumparatorul va fi instiintat.
 11. Preturile si valabilitatea ofertelor

  Preturile prezentate pe pagina web sunt finale si includ TVA (vanzari cu amanuntul) si sunt valabile pana la retragerea produsului de pe site sau modificarea acestora. Astfel veti plati EXACT pretul afisat pe site. În cazul în care există o eroare tehnică clară din partea noastră la declararea prețului mărfurilor pe interfața web sau în timpul comenzii, nu suntem obligați să livrăm mărfurile la acest preț evident greșit, chiar dacă vi s-a finalizat o comandă cu acest preț greșit conform termeni și condiții eronate. În acest caz, ne rezervăm dreptul de a ne retrage din contract.
 12. Reduceri

  Cupoanele nu se cumuleaza cu reducerile speciale. Cupoanele pot fi insa folosite cu anumite produse deja reduse, daca nu se precizeaza altfel.
 13. Confidentialitatea datelor

  Toate informatiile personale pe care le introduceti pe Mivali.ro au caracter confidential. Vanzatorul se obliga sa nu furnizeze aceste date catre terte persoane, fizice sau juridice, decat in situatia in care Autoritatile Statului prin aplicarea legilor in vigoare solicita acest lucru. Puteti in permanenta sa solicitati schimbarea sau stergerea adresei de email din baza noastra de date.