Preferate 0
Transport gratuit

Autocolante de perete - Mașinuțe

Codul produsului: L080074
Disponibilitate: expediem în 2 zile
268,00 Lei
Transport gratuit
Transport gratuit
peste 500 Lei
Cel mai larg sortiment din Romania
Cel mai vast sortiment din RO
Calitate superioară
Calitate superioară
a produselor noastre
Mii de clienți mulțumiți
Mii de clienți mulțumiți
Stickers Eco colours Eco colours No need extra glue Reusable stickers Easy application Does not destroy the wall

Doriți reînprospătați original camera copilului d-voastră? Aceste autocolante pentru perete sunt o alegere bună. Alegeți dintre multe motive de autocolante textile de înaltă calitate cu care puteți decora pereții camerei, sau poate mobilier, uși și alte accesorii pentru casă.

Imprimăm cu culori ecologice cerificate, care nu sunt dăunătoare sănătății, deaceea sunt autocolante potrivite și pentru camerele copiilor. Puteți aplica cu ușurință autocolante imprimate de înaltă calitate pe perete fără a utiliza adezivi suplimentari. Avantajul acestor autocolante este buna lipire, datorită căruia marginile autocolantelor nu încep să se dezlipească după câteva luni, așa cum poate fi cazul produselor concurente. În ciuda lipirii bune nu deteriorează tencuiala, când dezlipiți aceste autocolante. După dezlipire autocolante se pot utiliza din nou.

În ilustrație puteți vedea una dintre numeroasele compoziții posibile pe care le puteți crea din autocolante acasă. Toate autocolantele prezentate în ilustrație vă vin pe o foaie de pe care puteți dezlipi cu ușurință autocolantele .

Parametri:

Tip produs: Autocolante pentru perete
Suprafața: Neted,mat
Material: Autocolant textil durabil, transferabil, lavabil
Dimensiune: viz. fotografie
Tip imprimare: UV imprimare

Instrucțiuni foto:

Instrucțiuni video: