Preferate 0

Autocolante de perete - Lumea mării

Codul produsului: L080009
Produs: Autocolante de perete
Disponibilitate: în 5 zile

250,00 Lei

Transport gratuit
peste 450 Lei
Cel mai vast sortiment din RO
Calitate superioară
a produselor noastre
Mii de clienți mulțumiți

Doriți să înviorați original camera copilului d-voastră? Aceste autocolante pentru pereți sunt o alegere excelentă. Alegeți-vă din mulțime de motive de calitate a autocolantelor textile, cu care veți împodobi pereții camerei sau de exemplu mobila, ușile și alte accesorii a camerei.

Imprimăm cu vopsele ecologice certificate, care nu sunt dăunătoare sănătății, de aceea sunt autocolantele potrivite și în camerele copiilor . Autocolante imprimate cu calitate le veți aplica ușor pe pereți fără folosirea de adezive suplimentare. Avantajul autocoloantelor noastre este lipirea lor excelentă, datorită căreia marginile autocolantelor nu încep să se dezlipească după căteva luni, cum este posibil la produsele concurente. Chiar dacă au o lipire bună nu vă veți deteriora pereții, dacă dezlipiți autocolante. După dezlipire autocolantele se pot aplica din nou.

În poză ilustrativă puteți vedea una din mulțime de compoziții posibile, care pot fi create din autocolante la voi acasă. Toate autocolante, care sunt în poza ilustrativă vă vor veni pe un suport, din care le veți dezlipi foarte ușor.

Modul de folosire prin foto

Tipul produsului: Autocolante de perete
Suprafata:Mat

Alege ramă

Nu pune în ramă Pune în ramă
Close icon